Wednesday, November 17, 2010

SHEESH

IM SERIOUSLY PISSED, WITH SOMEONE, BUT I SHALL BE NICE AND NOT SAY WHO HE/SHE/THEY IS/ARE. AND I NEED TO VENT MY ANGER. AND IM DOING IT BY WRITING IN CAPS. OKAY, I CAN CHOOSE A SIMPLER WAY, WHICH IS TO VENT MY ANGER ON MY SOFT TOYS, BUT NO. NEVER. WHY HURT THEM WHEN THEY ARE INNOCENT.

OKAY, BACK TO THE POINT. SERIOUSLY, THAT PERSON IS GETTING ON MY NERVES. IRRITATING. NOISY. STUCK-UP. BOOT-LICKER. DISASTROUS. I FEEL SICK. BLEH. NVM, I SHALL JUST IGNORE.

OKAY AND GUESS WHAT. WAIT, WHY AM I WRITING IN CAPS NOW? haha -.- but guess what? i din know my P6 class had a blog until recently. EPIC. FAIL. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh D:  k i realised i have got lesser and lesser and lesser things to blog about nowadays. dk why. my life is boring ttm. YESH im rotting at home. and comp isnt of much help too. technology seems to be failing me.

ok and i woke up super late today D: so late till i have to skip breakfast. which isn't right. 'cause i normally dont. okay, i realised that my blogposts are very disorganised and dispatched. haha but thats me and im loving it. heh. nth to say le. buhbyes.